Link til TV2 NEWS interview kl 0630  med Christian Danvill 

Link til TV2 nyhederne facebook – Christian Danvill

Link til Pia Olsen Dyhr (SF) facebook – Christian Danvill

Et intetvue med mig som privat  person vedrørende undfasning af Gensidig forsørgelsepligt.

Citat fra tv2 news hjemmeside
Det har utrolig stor betydning, så jeg kan være sammen med min familie igen, for jeg stod lige på nippet til at blive hjemløs og simpelthen forlade min familie på grund af det her, siger Christian Danvill til TV 2 NEWS.

Formålet med forsørgerpligten er at give det samlevende par pligt til at forsørge hinanden og derved skabe ekstra motivation til at finde et arbejde for den ledige. Men det virker ikke sådan, mener Christian Danvill.

– Det har ikke virket, for hvis man fjerner eksistensgrundlaget for en person, og man er oven i et sagsafklaringsforløb, så bliver man jo låst, man kan ikke komme ud af det. Det er jo en katastrofal situation at stå i, siger Christan Danvill.

Han siger, at han var klar til at forlade hjemmet for at beskytte sin familie på grund af den genside forsørgerpligt. Han vurderer, at reglen har ramt omkring 12.000 samlevende par, herunder størstedelen af de over 3500 medlemmer af Facebook-gruppen.

– Det har været en fantastisk gruppe. Vi har kunnet finde hinanden, sammenligne de fælles historier, og derved er vi blevet meget stærke og kunnet påvirke systemet på den her måde og sige, at det her ikke fungerer, fastslår Christian Danvill.